top of page

Conseils avant tatouage

Tips voor u ermee begint...:

 

Nogmaals, moet ik er u op aan herinneren dat de tatoeage een definitief karakter heeft. Vanaf nu moet zeker goed nadenken voor dat u uw huid verfaaid. We veranderen allemaal fysiek en mentaal heel ons leven lang, je moet er over nadenken dat u niet persee hetzelde graag ziet op . 20 Jaar dan op uw 50jaar. Zie zo ver mogelijk in de tijd zodat u er geen sijt van krijgt.

 

Homogeniteit:

 

Zeldzaam zijn de mensen die eenmaal getatoeëerd zijn, een idee brengt meestal een ander en dan komen er hier en daar tattoos de liggen. Het belangrijkste is opnieuw een visie te hebben in de tijd. Om fouten te voorkomen (vaak van jongeren) moeten we een overzicht zien van de verschillende tatoeages die we willen dragen om niet te eindigen met een lappendeken van tatoeages die niet bij elkaar passen. Dus denk je beste aan een samenhangend geheel dat een mooie harmonie aan je lichaam zal geven.

 

Hygiëne en voeding:

 

Tatoeêren kan vergeleken worden met een medische behandeling, zodat het gebeurt in de beste omstandigheden; wordtde apparatuur en werkplaats dagelijk ontsmet.

 

Uw huid volgt ook deze regel, goede hygiëne vóór je sessie zal een kwalitatief hoogstaand professioneel resultaat optimaliseren.

-We raden ten zeerste aan om voor uw sessie een goede maaltijd te nemen, dit voorkomt ongemak als gevolg van suikergebrek, uw lichaam besteedt veel energie tijdens zijn tatoeagesessie, het is belangrijk om goed te eten. Goed uitgerust zijn, kan ook zeker helpen... Om ontspannen te zijn: De tatoeage kan vergeleken worden met een kattenkrab, de gegenereerde pijn is heel gemakkelijk hanteerbaar vanaf het moment dat we in een rustige en ontspannen gemoedstoestand blijven.

 

Een goede nachtrust en een diepe ontspanning zullen u toelaten dit moment zo vredig mogelijk door te brengen. Stress kan alleen tegen jou spelen. teamwork: De tatoeage is duidelijk voor 80% geïnspireerd op het tallent van de tatoeëerder, maar je hebt nog steeds 20% van het werk. Een klant die in alle richtingen kronkelt of wiebelt, zal zeker het eindresultaat veranderen, een plotselinge beweging kan een lijn, een curve, een patroon veranderen. Dus blijf zo stil mogelijk.

bottom of page