top of page

VERSONGING

Verzorging :

 

De tatoeage is een daad die serieus moet worden genomen en het uiteindelijke resultaat is echt afhankelijk van de zorg die u leveren, van uw levensstijl kwaliteit en hygiene. De methode omvat het inbrengen van een of meer naalden in de huid die doordrenkt zijn met inkt als gevolg van de centrifugaalkracht die wordt veroorzaakt door de bewegingssnelheid van de naald. Door deze methode wordt de huid onvermijdelijk beschadigd. Beschadigd huid, wordt meer blootgesteld aan bacteriën en mogelijke infecties. Daarvoor is het van belang dat de voorgeschreven verzorginsinstructies nauwkeurig gevolgd wordt. Bij niet-naleving van de verzorgingsinstructies neemt het risico op infecties toe en wordt het eindresultaat ook minder mooi. Vergeet niet dat het een onomkeerbare handeling is en dat het eindresultaat voor het leven op je huid zal blijven …

 

Verzorgingsinstructies:

 

Na de act zal een verband op de tatoeage worden aangebracht om deze te beschermen tegen externe aanvallen en zodat de huid rust. Het is een eenvoudig cellofaan is dat op de huid wordt afgezet, deze houd minstens 3 uur (max 12u).

 

Bij het verwijderen van het verband is het belangrijk om de tatoeage te reinigen om vloeistoffen en resten te verwijderen die worden veroorzaakt door crème, bloed en inkt. Om dit te doen, kunt u de tatoeage met PROPRERE HANDEN reinigen (geen toilethandschoenen) met een milde zeep PH-neutraal en daarna afspoelen met koud water. Na het wassen van de tatoeage brengt u een dunne laag crème rechtstreeks aan op de tatoeage.

 

De verzorgende crème (Easy Tatoo of Bepanthol-zalf) moet 3 tot 4 keer per dag in dunne lagen worden aangebracht op een wond die eerder gewassen is. Dit gedurende zeven tot vijftien dagen. Wees voorzichtig, als je de eerste week niet minstens 3 keer per dag de zorgen toepast, kunt u de genezingsperiode aanzienlijk verlengen. Zodra alle korsten verdwenen zijn (helemaal alleen ...!), Breng de crème één keer per dag gedurende 1 maand aan.

 

Het is heel belangrijk om je handen te wassen voordat je de crème aanbrengt om een ​​overdracht van bacteriën te voorkomen! Het is vaak zo dat er problemen ontstaan ​​... Als u deze instructies opvolgt, moet de huid een minimum aan korsten maken die te wijten zijn aan de droogheid van de wond. Als de wond droog is, betekent dit dat je de zorg niet toepast zoals hij zou moeten, met alle gevolgen van dien.

 

Wees voorzichtig, een droge huid betekent niet vettig, de huid en de wond moeten kunnen ademen! Afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de zorg, kan de huid veel korsten maken, schraap nooit een korst af, als de inkt automatisch in de huid blijft zitten, waardoor er gaten in de huid ontstaan de tatoeage. De eerste dagen kunnen roodheid en zwelling optreden (vooral op het bot en de dunne huid). Het is normaal en u kunt ze verlichten door onder koud water te gaan (Nooit Heet !!!) en niet te lang.

 

 

VERMIJD ABSOLUUT !!!

 

- Gebruik nooit alcohol, ethanol, waterstofperoxide, antibioticumcrèmes, geparfumeerde crèmes (NIVEA-stijl), zonnebrandcrèmes, ontharingscrèmes of iets anders zonder het advies van een professional.

 

-Geen bad, zwembad, sauna, stoombad of andere voor 15 dagen ... Hooguit een douche, maar nooit weken in het water.

 

-Geen zonnebank of langdurige blootstelling aan de zon de eerste maand, vooral als het gaat om tatoeages in kleur. De zon is de eerste vijand van tatoeage en pigmenten, dus het wordt ten zeerste aangeraden om je tatoeages altijd te beschermen met het totale scherm voor een langere levensduur.

 

-Vermijd het dragen van synthetische materialen tijdens de genezing, ze kunnen irriterend of verstikkend zijn voor de huid, bevoorrecht katoen in de eerste week.

 

Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of om uw arts dringend te raadplegen,blijf nooit langdurig met infectie!

 

Voor alle medische problemen kunt u ons bereiken 7d / 7d en dit 24h / 24h tel 0495 / 15.85.72 (alleen voor noodsituaties ...)

bottom of page