top of page

Onze artiesten

Damien: Senior Tattooer / winkelbaas

TATTOO

Sinds mijn jeugd hebben tekenen en kunst in al zijn vormen deel uitgemaakt van mijn leven en van mijn verhaal. Ik ben opgegroeid in een artistieke omgeving en ben al sinds lang gepassioneerd door beeldende kunst, juwelen en muziek. Mijn artistieke en professionele pad leidde mij een beetje bij toeval naar de tatoeage op de dag dat ik zelfs besloot om een ​​tatoeage te laten zetten. Juwelier van opleiding, niets heeft me voorbestemd om te tatoeëren, maar één ding was zeker, ik zou een artistieke activiteit doen. In 2005 begon ik te tekenen voor mijn eigen tattoo om iets concreets te hebben om aan mijn toekomstige tattoo-artiest te laten zien. Ik ga dus naar mijn tattoo-artiest en vriend Thierry (ex European Tattoo) met wie de momenten om mijn tatoeage te maken magisch werden. Het was een echte revelatie voor mij, ik moest tatoeëerder worden. Op mensen mogen tekenen, een onuitwisbaar spoor achterlaten dat een verhaal vertelt of niet ... Het lichaam als artistieke steun hebben ... Een voorrecht dat ik nu op zijn best wil doen en ontwikkelen. Een verantwoordelijkheid die ik heel serieus neem en ik begin dag en nacht 2 jaar lang te tekenen voordat ik een tattoo-machine aanraak. Na 2 jaar begin ik met het tatoeëren van vrienden en vrienden van vrienden. 2 jaar later, heb ik de mogelijkheid om af en toe te werken bij X-treme tattoo in Leuven, waar ik mijn kennis zal verdiepen en mijn vaardigheden zal

Tatoeëren is een oude kunst die al duizenden jaren wordt beoefend, bij verschillende beschavingen én tijdens verschillende tijdperken, werd het gebruikt voor verschillende doeleinden en werden er vele verschillende betekenissen aan gegeven . Of het nu gaat om prehistorische tatoeages, tribal tatoeages of designs die onze moderne tijden sieren, de reden om een tatoeage te laten zetten is altijd dezelfde : om te horen tot een groep of maatschappij. Bij oude stammen, werd het tatoeëren vooral gebruikt om zich te identificeren (stand, rang of clan) binnen de groep.

Elders werd het gebruikt om de gevangenen of bandieten te identificeren. Later werden tatoeages gedragen door de leden Japanse maffia, bendes of zelfs gewone zeilers die een aandenken wilden van hun vele reizen en veroveringen. De reputatie van tatoeëren is niet rooskleurig en zelfs vandaag de dag heeft men vooroordelen over deze kunst, die de huid als medium gebruikt. Gelukkig veranderd onze samenleving naar meer aanvaarding, maar de strijd voor meer openheid is nog lang niet voorbij ...
 

Mijn taak :

Een zachte manier van werken stelt me in staat om een, vrijwel pijnloos en zonder bloeden, werk af te leveren. Bij de eerste sessie wordt u geïnformeerd over de risico's, ethische & klinische, en de daarmee verband houdende mogelijke allergische reacties.
Na elke procedure, breng ik een verband aan met een transparante kunststof, zodat u de meeste van uw activiteiten uit kunt voeren (douche, sport, werk, etc ...).
op het einde van de eerste sessie, krijgt u een geschreven blad met te volgen richtlijnen & een verzorgende crème, dit alles om een goede genezing te bevorderen.
Hygiëne staat voorop, ik werk met gesteriliseerd wegwerpmateriaal materiaal en dit in een dagelijks gedesinfecteerd lokaal. Werkbladen worden gereinigd en ontsmet na elke klant.

Mijn taak bestaat er ook in om u te adviseren en uw wens om een persoonlijk en uniek ontwerp te respecteren. Ik ga akkoord met de niet persoonlijk, meer conventionele vragen, als ze goed doordacht zijn en als u het echt wenst.

ik hou ervan als men weet wat men wil of wanneer men voldoende research gedaan heeft ...
Tijdschriften, internet en andere media, geven u duizenden artistieke ideeën...
Voel je vrij om een maximum van afbeeldingen die u aanspreken, verzamelt, het is altijd leuker om te werken op basis van uw onderzoek en verlangens.


wanneer u niet kan kiezen, kan ik u natuurlijk helpen (na een persoonlijk gesprek) een patroon te kiezen, dat echt bij u past. Uit respect voor andere tatoeage artiesten, kan ik geen exacte reproducties maken, van de creaties van andere kunstenaars, maar een goed compromis kan meestal worden gevonden door het aanpassen van het project.


Al uw projecten zijn welkom,van het kleinste tot het grootste, het belangrijkste is dat het naar uw wens is.
Er zij heel veel stijlen & technieken in de tatoeage kunst. Ik kan de meeste van uw vragen beantwoorden, maar tatoeages die niet door mij kunnen gemaakt worden, zal ik proberen om u te verwijzen naar de beste artiesten op dit gebied.
Elke tattoo-artist heeft een eigen ervaring in verschillende stijlen en het is belangrijk, voor mezelf, dat elke persoon die naar mij is gekomen een kwaliteitsvol werk afgeleverd krijgt, dat hem het best past, ongeacht of deze door mij of niet werd gemaakt. ..

Olivia: Tattoo Apprentice

Ol'ink Stijl:

grafisch / realisme, sketch en aquarellen.

 

Wat ik leuk vind: de codes overtreden, stijlen mixen met een vleugje gekte.

 

Mijn prioriteit, ik probeer je op zijn best te begrijpen, om een ​​project te realiseren dat bij je past en dat is echt persoonlijk word.

 

Kleine of grote stukken, kleuren of zwart en grijs ... wat ook, alles bevalt me. Ga gerust naar mijn facebookpagina en instagram, je vindt mijn tekeningen, flitsen en schilderijen.

 

 

 

 

 

 Ik hoop dat dit je inspireert voor mogelijke toekomstige projecten. Geef me je ideeën, ik zorg voor de rest

  • Icône social Instagram
bottom of page